Vergaderen

Download hier de folder

 

Waarom bij ons vergaderen in Leeuwarden?

Vergaderen op locatie, met z’n allen een heidag of teambuildingsessie op een fijne plek. Ontdek de meerwaarde van vergaderen op een andere plek. Bij ons huurt u een vergaderruimte die echt inspirerend is, waar je privé in een relaxte setting bij elkaar kunt komen. Waar eten en drinken verder gaat dan een koekje in een cellofaantje en een zacht broodje kaas. Een plek waar gastvrijheid gezien wordt als het verlengstuk van een organisatie. Waar je in een warme sfeer effectief stappen met elkaar kunt zetten. Of de onderlinge band echt kunt verdiepen.

 

Wat biedt onze kookstudio?

Kookatelier De Kleyne Sint Jacob in de historische binnenstad van Leeuwarden is zo’n vergaderlocatie. We bieden oprechte gastvrijheid en denken al meer dan 20 jaar mee met onze klanten. We begrijpen uw behoeftes, we zijn immers zelf al ons hele leven ondernemers. Kortom, de ideale vergader- of trainingslocatie voor uw organisatie. Ook leuk; food gerelateerde productpresentaties of proeverijen. 

 

Tip: Samen ontbijten is een perfect begin van de dag en er gaat weinig werktijd verloren. Ontbijten kan bij ons al vanaf 7 uur! 

 

De vergaderruimte is groot en comfortabel en tegelijkertijd voldoende intiem voor een ontspannen setting.

We beschikken over verrijdbare tafels, staan of zitten, even een frisse neus halen of bila op de overdekte buitenplaats? In groepjes aan de slag of juist een grote lange tafel? Het kan allemaal in overleg.

 

We hebben prima flipover materiaal, er is een beamer met scherm en natuurlijk WiFi.

De vergaderruimte heeft voldoende mogelijkheden om tussentijds in kleinere groepjes op te splitsen. We ondersteunen iedere bijeenkomst met wat voor ons al jaren gewoon is: echt goede koffie, lekkere (kruiden) thee met huisgemaakte taarten en versgebakken brood. Daarnaast vers fruit, vruchtensappen, ambachtelijke bouillons en soepen, bijpassende lunches en zelfs meergangen diners.

 

Of kies ervoor om zelf (mee) te koken als onderbreking of ter versterking van de onderlinge band. Met evenveel plezier bereiden we alles vers op de achtergrond en bedienen we u aan tafel met alles erop en eraan. Wat wilt u nog meer?!

 

Tip: Kom eerst met elkaar lekker ontbijten/lunchen of doe een korte workshop. Dan is de teambuilding en samenwerking al in de keuken begonnen.

 

Parkeren en bereikbaarheid 

Gelegen op 5 minuten loopafstand van drie ruime en goedkope parkeergarages. En Leeuwarden heeft perfect georganiseerd OV (trein, stads –en streekbussen). Kom op de fiets of loop vooraf door het oude centrum van Leeuwarden. Prima om het hoofd leeg te maken. 

 

Meer weten of aanvragen? 

Download hier de folder

Neem gerust contact met ons op