Kookworkshops zakelijk

Koken met, voor of zelfs door uw relaties

Wij begrijpen dat we op sommige momenten het verlengstuk zijn van uw organisatie of bedrijf zijn. En u kunt dan op ons rekenen! Als enige kookstudio in Friesland verzorgen wij zakelijke kookworkshops die echt volledig zijn afgestemd op het doel van uw bijeenkomst.

 

Maatwerk zakelijke workshop

Van tevoren spreken we door wat u wilt bereiken en dáár passen we de bedrijfsworkshop op aan. Maatwerk dus qua inhoud, wensen, budget en tijd. Lekker informeel als dat past, volledige service en ondersteuning wanneer gewenst. Kom gerust met collega’s of relaties. Of samen met die nieuwe klant.

 

Teamuitje Friesland 

Met elkaar alle gangen volledig koken, dat is pas teamwork! Maar u kunt er ook voor kiezen samen de mise en place te koken en daarna de gangen door ons te laten uitserveren. En natuurlijk is het mogelijk gasten uit te nodigen voor de maaltijd die niet deelnemen aan de kook workshop.

 

Combineer de zakelijke workshop eens met een praamtocht door de grachten, een lezing, sfeervolle wijnproeverij, of muzikale omlijsting. Wij zitten barstensvol ideeën. Lees hier de kook ervaringen van anderen in onze kookstudio Friesland.

 

Meer weten, voorbeelden? 

Bekijk de kookworkshop zakelijk folder of neem contact met ons op.

 

 

Maak je avond onvergetelijk met een video opname van mijnbedrijfopfilm.nl