Kookworkshops Leeuwarden

Kookworkshops en feestjes

Bij ons kookatelier maakt het niet uit hoe oud je bent. Net 6 of al 80 jaar, iedereen is welkom en er is altijd een passend programma. Zin om te koken? Dan kun je kiezen voor een van onze beproefde kookthema’s, succes gegarandeerd. Of je bespreekt met Marijke wat je belangrijk vindt voor jouw feestje. We luisteren naar je wensen en waar je van houdt.

 

Actief bezig zijn of lekker borrelen met elkaar in de keuken

Wil je mooie opgemaakte borden of komen er bourgondische schalen op tafel te staan? We creëren altijd de kookactiviteit die bij je gezelschap past. Die verjaardagspartij met unieke hapjes voor 70 personen wordt een moment waar iedereen het nog lang over heeft. Neem gerust een DJ of een dichter mee; van ons mag je er helemaal je eigen draai aan geven.

 

Verse ingrediënten culinaire workshop

Fijn om te weten is dat alle ingrediënten die we gebruiken waar mogelijk biologisch zijn. Vaak zelfs uit eigen tuin. En dat we al onze leveranciers op kwaliteit uitkiezen. We weten dus waar onze spullen vandaan komen en stellen daar hoge eisen aan. Met respect voor natuur en het seizoen. Ons brood bakken we zelf, we draaien ons eigen ijs en gebruiken nauwelijks kunstmatige toevoegingen.


Wij denken dat het beter is, voor ons allemaal, om zo puur en vers mogelijk te eten. 

 

Download hier één van onze folders

Kookworkshops voor familie en vrienden 

Feestjes in het Kookatelier

 

Kinderkookatelier
Op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje of tienerworkshop? Ook jonge kokers zijn bij ons van harte welkom. Meer info