Kookclubs

In 1994 hadden we niet kunnen bedenken dat we in 2019 nog altijd die prachtige kookclubs zouden doen. Door de jaren heen waren er tientallen kookclubs, sommige met leden die al vanaf het begin erbij zijn. Niet voor niets voelt dat bijna als familie. Leerzame en inspirerende maar vooral gezellige kookavonden.

 

Tegenwoordig afwisselend door Marijke van Essen, Klaas Kasma of Gert Jan de Ruiter begeleid. Onze visie op koken is uniek en oorspronkelijk. Koken als een ambacht en een manier om energie op te doen. Om gezond te zijn én te blijven, met respect voor dier en milieu. In de keuken thuis wordt net zo ambachtelijk gekookt als in het atelier. Met aandacht voor eten & drinken en vooral voor elkaar. 

 

Eerlijk eten 

Bij ons geen gebakken lucht, stipjes, streepjes en minigroente. Wel eerlijk substantieel eten. Vers, fris en zo mogelijk biologisch. We weten waar ons eten vandaan komt. Zoals Ovina lamsvlees uit Drenthe, frisse verse sauzen, mooie soepen en salsa’s. De pasta draaien en vullen we ter plekke, roosteren we samen gevulde ossenhazen of garen we de langoustines op de gril. En wat dacht je van mosselen met chorizo uit de wok, zélf falafel maken of een groentelasagne waar de groente uit springt? We fileren vis, roken van alles in de rookoventjes, werken met groot vlees en verse kruiden. Het komt allemaal steeds weer voorbij. Prachtig!

 

Sluit je aan bij een van onze kookclubs of start er zelf een

Al meer dan 20 jaar koken er kookclubs in ons kookatelier. Je kunt je aansluiten bij een bestaande kookclub. Of je meldt je aan met je eigen groep (dat kan al vanaf 10 personen).  

Er zijn op dit ogenblik plaatsen vrij bij verschillende kookclubs op de maandagavond en de donderdagavond.

 

Informatie of aanmelden 

Download hier de kookclub folder of neem contact met ons op.