koken friesland workshop kookstudio

Kookactiviteiten

Er staan voor het nieuwe seizoen weer leuke open inschrijvingen op het kookprogramma. Houd deze pagina in de gaten óf volg ons op Facebook.

 

Wijnproef trainingsdagen en Online Learning

Wil je je SVH Wijncertificaat halen? Dat kan via de E-learning Wijntraining Online van het WTOL met er achteraan natuurlijk het SVH wijnexamen.  Je meldt je aan via https://wtol-academy.nl/#opleidingen De trainingsdagen worden in het Kookatelier gegeven en daar kun je je ook voor opgeven. Voor de basis wijntraining staan de volgende dagen ingepland:

 

Zaterdag 26-5-2018, 10.00 tot 15.30 uur

Zaterdag 30-6-2018, 10.00 tot 15.30 uur

 


19 mei 2018 Kookworkshop Tapas, 12.00 - 16.00 uur (geannuleerd)

Van tostadas (broodjes met topping) tot aïoli, bandarillas, padronpepers, gehaktballetjes met amandel, patatas bravas tot calamares met salsa verde. In verschillende rondes maken en eten we de Tapas, met een heerlijk glas rosé of vinho verde.

Kookworkshop + viergangenlunch                           € 45,- p.p.

inclusief recepten en consumpties

 

2 juni 2018 Kookworkshop Mediterraans met Vis, 12.00 - 16.00 uur

We beginnen de middag met een uitleg over diverse vissoorten en de bereidingen ervan in de mediterraanse keuken. Wij laten je kennismaken met de bereiding van schaaldieren en het wokken van schelpdieren.

Kookworkshop + viergangenlunch                           € 45,- p.p.

inclusief recepten en consumpties

 

23 juni 2018 Kookworkshop Vegetarisch, 12.00 - 16.00 uur 

We beginnen de middag met een uitleg over de diverse ingrediënten die de vegetarische keuken meer dan verrassend maken. Daarna stoken we het fornuis op, komen de koperen pannen tevoorschijn en leer je hoe je zelf slim, snel, gezond en lekker vegetarisch kunt koken. Uiteraard aan de hand van duidelijke recepten, die je na afloop mee naar huis krijgt.

Kookworkshop + viergangenlunch                           € 45,- p.p.

inclusief recepten en consumpties

 

14 juli 2018 Kookworkshop Tapas, 12.00 - 16.00 uur

Van tostadas (broodjes met topping) tot aïoli, bandarillas, padronpepers, gehaktballetjes met amandel, patatas bravas tot calamares met salsa verde. In verschillende rondes maken en eten we de Tapas, met een heerlijk glas rosé of vinho verde.

Kookworkshop + viergangenlunch                           € 45,- p.p.

inclusief recepten en consumpties

 

Kijk voor foto’s op onze facebookpagina, https://www.facebook.com/dekleynesintjacob.nl/

 

Aanmelden voor een kookactiviteit